Exposició oral, Arola Vilà

La pàgina que vaig presentar va ser http://www.defestivales.com i es tracta d’una pàgina on hi han diferents festivals de música de tot Espanya i el que fan, apart de poder comprar l’entrada del festival, és organitzar autobusos que et porten des de la teva ciutat fins al lloc on hi ha el festival. També et mostra les entrades amb el preu corresponent, igual que els bitllets d’autobús; i el número disponible que hi ha.

Si tens algun dubte, alguna consulta o ets l’organitzador d’algun esdeveniment i vols treballar amb ells també hi ha un apartat per contactar amb ells. Té lligams amb xarxes socials com el Facebook, el Twitter i el Youtube, i també té un buscador propi.

Un dels punts positius que té aquesta pàgina web és que creen concursos i sorteigos en els quals tothom pot participar i els premis són entrades i viatges que ells mateixos creen; i també hi han notícies dels diferents festivals i temes relacionats amb la músia. Pel que fa a l’aspecte negatiu, no t’ofereixen gaire informació respecte als festivals que t’ofereixen.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s